diumenge, 21 de desembre del 2008

"Playing for change"

Amb aquest suggerent títol i a colació de l'efecte Obama que ha revaloritzat la paraula "canvi", en un món cada dia més marcat per la rutina i la repetició, finalment sembla que una cultura diferent és possible en tant que siguem capaços de potenciar el nostre enginy i creativitat. "Playing for change" és un projecte solidari multimedia que pretèn establir noves maneres d'entendre el món a través de diverses interpretacions musicals fetes per músics del carrer. El meu poc coneixement de l'anglès ha fet que no hagi pogut interpretar gaires coses més de la seva web. En tot cas el que si tenim per gaudir és un magnífica versió de l'"Stand by me" de Ben King feta per musics de carrer d'arreu del món que és una meravella. Potser a nivell polític i formal les persones no tenim dret per decidir el món en el que volem viure (les eleccions són la nostra aspirina per creure'ns lliures) però a nivell de consciència, de moral, de sentiment, de ètica i sobretot pel millor dels sentits de la vida, el sentit comú, hi han iniciatives que ens posen una mica més en sintonia amb la resta del que passa al planeta. La diferència cultural vista a través de la diferència musical, el resultat de la suma és tot allò que m'uneix a qualsevol ciutadà del món.


Playing For Change: Song Around the World | Stand By Me from Concord Music Group on Vimeo.

3 comentaris:

Nuria ha dit...

Hola Guini, fijate que el primer "post" que pongo de algo que me gusta justo da la casualidad que lo re-repito, pero es que el vídeo está muy chulo. Espero haberlo puesto correctamente, que a veces todavía no me atrevo . Me gusta tu blog Portfolis, los comentarios y en general, y del sònicpop, la voz radiofónica que tienes, que suena genial, y el sr. Murphy que no lo conocía y mola mucho.
Gracias por la bienvenida, ésto es muy divertido.
Un abrazo.

Josep M ha dit...

Hola Núria. He visto casi de reojo tu blog. Seguro que hay y habrán cosas interesantísimas, como vuesa merced. Por cierto, he avisado a Eduard (Melomania) de tu referencia a él en tu bloc y me ha dicho que se pasará. Uno más. Un besote.

Meow ha dit...

Others just like YOU, who have been searching for
home based business opportunities, have quietly been making it big with STARSCAPES.

$100 - $200 - $500 - and up to $1000 - $1500 daily and more, working from home!

YOU can do it! And it's fun... with STARSCAPES!


business opportunity
boda