dilluns, 26 de gener del 2009

Elliott Murphy al Barnasants

Diumenge a les 7 de la tarda apareixia Elliott Murphy a l'escenari del Teatre Joventut dins el festival Barnasants (el nom del barri és una anècdota i el nom de "Barna" és d'allò més xava) al que proposo un canvi de nom. Elliott Murphy és un d'aquells mig desconeguts -almenys pel gran públic- històrics del rock que amb 29 discos editats a les seves esquenes segueix gaudint del directe com un nen petit. El concert de dues hores i mitja, la predisposició, la humiltat, l'actitut i la terrible energia que despren el seu directe va fer aixecar als assistents durant bona part del concert que ens va regalar. Al seu costat únicament la guitarra d'Olivier Duran, i ambdós convidant-nos a tancar els ulls i imaginar-nos que hi havia una banda tocant, i en ocasions dubtant si eren cordes o vents. El cas és que recordaré aquest concert durant molt temps per la qualitat musical i per l'actitut del protagonista que amb excelent prediposició va atendre les petitcions dels fans incondicionals de primera filera i després es deixava veure al hall del teatre signant autògrafs i parlant amb qui se li acostava. Un dels grans sap valorar el seu públic (clients al capdavall) i aquest fet és notícia. Si us agrada el rock & roll i Elliott Murphy passa a prop de casa vostra, no ho dubteu ni un instant; emoció garantida.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Elliott aterra sovint per terres catalanes. Jo l'he vist en dues ocasions a Mataró, la primera amb el mateix Oliver Duran, company inseperable que arriva on no arriva ell. L'altre ocasió el 2.008 amb tota la banda presentant l'últim disc, just el dia abans dels concerts de Bruce a Bcn amb qui sovint puja al escenari. Hi ha coses gravades de tots dos. Sempre està sensacional.

Josep M ha dit...

Efectivament Eduard, sé que ha vingut forces vegades. Per mí era la primera vegada i no serà la última. Grandiós. Per actitut i qualitat, aquest paio és molt gran.

MCA ha dit...

SMB IT Supportduravit starck

I read it and can understand a part:((